Toegang

De bouwplaats is een zeer dynamische omgeving en om al het personen- en autoverkeer te reguleren, is een goede en beveiligde toegangscontrole tot het terrein van belang. Bovendien zorgt een goed systeem voor toegangscontrole in combinatie met de juiste toegangshekken ervoor dat u te allen tijde overziet welke personen, goederen en/of bouwvoertuigen uw terrein betreden. Bij FullFence kunt u dan ook kiezen uit een ruim assortiment aan toegangspoorten. Hierbij kunt u o.a. denken aan eenvoudige, maar doeltreffende FullFence looppoorten, goed beveiligde tourniquets of zeer degelijke schuifpoorten. Benieuwd wat het best past bij uw situatie? Neem dan nu vrijblijvend contact op en laat u adviseren door FullFence.

 

Uit welke soorten toegangshekken kunt u kiezen?

Omdat iedere situatie en organisatie om andere toegangsmogelijkheden vraagt vindt u bij Bij FullFence een zeer ruim aanbod aan toegangshekken. Zo kunt u looppoorten het beste inzetten op het moment dat er dagelijks veel personen, goederen en voertuigen uw terrein betreden. Wilt u echter exact weten welke personen zich wanneer op uw terrein bevinden dan is een tourniquet waarschijnlijk beter geschikt terwijl slagbomen en elektrische poorten weer een perfecte oplossing zijn bij het beveiligen van grote doorgangen.

Hoe weet u of u voor de juiste toegangshekken kiest?

Voordat u voor een bepaalde afrastering kiest, is het belangrijk om na te gaan wat voor terrein u wenst te beveiligen en welke specifieke uitdagingen uw project met zich meebrengt. Uiteraard zijn snel en goed sluitende toegangshekken hierbij van groot belang maar ook de wijze waarop de toegangspoort wordt gebruikt en ook door wie, is van invloed op de keuze.

Twijfelt u dan ook voor welk type afrastering u het beste kunt kiezen? Vraag het team van FullFence dan vrijblijvend om advies. Wij denken graag met u mee en bieden voor elke situatie een passende oplossing.

Op welke manieren kunt u uw bouwplaats doeltreffend beveiligen?

Wanneer u uw op meerdere punten wilt beveiligen dan werkt een poort, een bewaakte slagboom, de inzet van tourniquets of een combinatie van dergelijke toegangssystemen het beste. Daarnaast kunnen beveiligingscamera’s worden ingezet om te zorgen dat verdachte activiteiten altijd worden vastgelegd en er indien nodig tijdig alarm geslagen kan worden. Mocht het zo zijn dat voertuigen regelmatig uw terrein betreden dan is het zelfs mogelijk om gebruik te maken van kentekenherkenning. Hierbij opent de slagboom automatisch voor ieder voertuig dat vooraf is aangemeld.