Hekwerk

Bent u op zoek naar hoogwaardig, tijdelijk of semipermanent hekwerk dat gunstig geprijsd is maar totaal niet afdoet aan kwaliteit? Dan bent u bij FullFence aan het juiste adres! FullFence is een dynamisch familiebedrijf dat denkt in oplossingen en over een groot assortiment aan snel leverbare hekken beschikt. Zo kunt u bij ons onder andere terecht voor verschillende bouwhekken, dranghekken en damwandhekken maar ook andere vormen van bouwplaats beveiliging zoals systemen voor toegangscontrole, tourniquets, camerabeveiliging etc .

Heeft u specifieke wensen? Neem dan gerust contact op. Wij laten u namelijk graag optimaal kennis maken met onze service en expertise. Heeft u bijvoorbeeld een langlopend project waarbij u het hekwerk in eigen beheer heeft? Dan adviseren wij u graag over de aanschaf van uw eigen hekwerk. Kent uw project een kortere looptijd? Dan is het huren van hekwerk vaak een gunstigere optie en ook daarvoor bent u bij FullFence aan het juiste adres!

 

Wat wordt er onder hekwerk verstaan?

Bent u op een bouwplaats of terrein met bouw- of infrawerkzaamheden bezig, of heeft u de verantwoordelijkheid om een evenement te beveiligen met hekwerk? Dan geeft het u een gerust gevoel wanneer uw weet dat er gebruik wordt gemaakt van bouwhekken van goede kwaliteit. Zo kunt u personen van uw terrein weren en zorgen dat er geen materialen worden gestolen. Hierbij is het zelfs mogelijk om banners of doeken op het hekwerk te plaatsen waardoor het terrein zelf aan het zicht wordt onttrokken terwijl uw bedrijfsnaam of logo volop in de picture is.

 

Verschillende soorten hekwerk

Wist u dat hekwerken verschillende doelen kunnen hebben? U zou bijvoorbeeld hekwerk in kunnen zetten om een bouwlocatie of fietsenstalling af te rasteren maar hekken kunnen ook worden gebruikt om bepaald evenement te beveiligen of zelfs bladafval te verzamelen. U ziet: Ieder hek heeft een andere functie vandaar dat FullFence beschikt over een breed assortiment zodat aan elke wens voldaan kan worden.

 

Advies op maat

Bent u van plan om hekwerk aan te schaffen? Dan is het wel zo fijn om te weten welk type hek het beste past bij uw project en hoe deze geplaatst dienen te worden. Zo zou u bij een eenmalig project met weinig bewegingen wellicht het best voor de FullFence light kunnen kiezen terwijl de FullFence Heavy een uitstekende keuze is wanneer u op zoek bent naar afrastering voor de materieeldiensten. Neem daarom gerust contact met ons op zodat wij u van een passend en vrijblijvend advies kunnen voorzien.