Over ons

Welkom bij FullFence! Bij ons vindt u alles op het gebied van tijdelijk en semipermanent hekwerk. Kwaliteit, een scherpe prijs en uitmuntende service bestaande uit persoonlijk advies, strakke logistieke oplossingen en professionele montage staan bij ons hoog in het vaandel. Wij ontzorgen u op alle vlakken en door onze korte lijnen zijn wij ook nog eens snel en flexibel inzetbaar. Zowel uw als onze veiligheid staat voorop en daarom zijn zowel onze medewerkers als alle partners waarmee wij werken VCA-gecertificeerd.

Advies op maat

Heeft u hekken nodig voor een kort of langlopend project? Dan kunt u bij FullFence zowel voor de huur als aankoop van verschillende soorten hekken terecht. Ons team, bestaande uit deskundige en ervaren krachten, staat dagelijks voor u klaar om u te adviseren op het gebied van hekken en toebehoren, zoals: bouwhekken, dranghekken, producten om de beveiliging van uw terrein mee te verbeteren, toegangspoorten en bijvoorbeeld reclamedoeken voor op uw hekwerk.

Persoonlijke service staat voorop

FullFence is een fullservice bouwhekspecialist die een frisse wind door de bouwhekbranche laat waaien en graag nauw met u samenwerkt. Dit houdt in dat wij u als klant volledig ontzorgen en al onze processen zo zijn ingericht dat er snel geschakeld en geleverd kan worden. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij zijn FullFence!

Wij zijn Ruud & Willemijn, samen zijn wij de gezichten achter FullFence en hebben wij meer dan 14 jaar ervaring in de bouwhekbranche.

Wij zijn een écht familiebedrijf en samen met ons team bestaande uit ervaren, VCA gecertificeerde krachten staan wij elke dag klaar om uw project naar volle tevredenheid op te leveren. Kwaliteit, service, maatwerk en persoonlijk contact met onze klanten staan bij ons dan ook zeer hoog in het vaandel.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact op voor vrijblijvend advies en/of een persoonlijke kennismaking.

WR-imagy_300920_164729

Meer informatie aanvragen