Accessoires

De verschillende accessoires die FullFence biedt, zorgen ervoor dat u op zo’n veilig mogelijke manier, zoveel mogelijk uit uw hekwerk haalt. De accessoires waaruit u kunt kiezen lopen uiteen van het stabiliseren van uw hekwerk tot reclame-uitingen en van het extra beveiligen van uw terrein tot het inzetten van poorten. FullFence zorgt voor alle benodigde extra’s. Op deze pagina leest u uit welke accessoires u kunt kiezen en welke vormen van reclame er op hekwerk kan worden aangebracht.

 

Uit welke verschillende accessoires voor hekwerken kunt u kiezen?

FullFence helpt u graag aan accessoires die zorgen voor een nóg betere stabiliteit en beveiliging. Verder leveren wij ook bouwhekbordjes en reclamedoeken. Wanneer u wilt dat het hekwerk stevig blijft staan, is het belangrijk dat u de juiste voetsoort kiest. FullFence biedt u de mogelijkheid om voor betonblokken, kunststof voeten en stalen voetplaten te kiezen.

Daarnaast bestaat ons assortiment uit verschillende soorten klemmen waarmee u het hekwerk stevig aan elkaar vast kunt koppelen. Mocht uw situatie om extra veiligheid vragen dan kunt u voor onze speciaal ontwikkelde veiligheidsklemmen kiezen en wanneer u 100% zeker wilt zijn dat ongewenste personen zich niet op uw terrein zullen begeven kunt u het tevens zogenaamde puntdraden op het hekwerk plaatsen die speciaal zijn ontwikkeld om ongewenste personen ervan te weerhouden om uw terrein binnen te dringen.

Welke vorm van reclame is mogelijk op een bouwhek?

De hekwerken die FullFence levert zijn uitermate geschikt voor het aanbrengen van reclame-uitingen voor uw eigen onderneming. Door bouwhekdoeken met daarop uw eigen logo of reclametekst aan te brengen op uw hekwerk haalt u het maximale uit afrastering rond uw (bouw) terrein.  Mocht dit in de gemeente waar u actief bent niet zijn toegestaan, dan is het tevens mogelijk om voor onze bedrukte bouwhekbordjes te kiezen. Bij deze eenvoudige maar zeer doeltreffende manier van reclame de bouwhekbordjes bedrukt op spciaal, weersbestendig materiaal dat een lange levensduur kent.

Benieuwd naar de mogelijkheden of regelgeving omtrent de inzet van reclame op bouwhekken in uw gemeente? Neem dan contact op met het team van FullFence